solokano.nl

Home · Algemene verslagen · KanoKollege 2017 start in de grachten van Utrecht

KanoKollege 2017 start in de grachten van Utrecht

Bijna niemand gelooft dit natuurlijk..... zulk mooi weer en water! Het KanoKollege 2017 gaat weer van start met een supertocht door de grachten van Utrecht.

We verzamelden met zes bij t zwembad om vanaf daar op de Kromme Rijn de stad in te varen. Vanwege de winter zijn de bomen bladloos en zo mooi in hun pure vorm. Zonder al dat gebladerte waren ook vele gevels en gebouwen te aanschouwen. De kademuren zijn voorzien van ornamentstenen met spreuken. De regenwaterafvoergoten vertoonden stalagtieten in ijsvorm.

Bij Katmandu zijn we uit de kano's gegaan en hebben deze buitensportwinkel bezocht. Verderop een broodje gegeten en even langs de vele gezellige winkeltjes gelopen. We vervolgden onze tocht over het stille water waar de weerspiegeling van de bomen en de lucht een visueel feestje was. Uiteindelijk peddelden we stroomopwaarts weer naar ons beginpunt. En toen nog een stukje verder door het landgoed Amelisweerd. Dat is pas genieten!

Al met al een ongelooflijk mooie dag om door Utrecht te peddelen, terwijl de rest van Nederland ergens probeerde te schaatsen. Voor wie dit gemist heeft: Wie vaart mee op het volgend KanoKollege? Binnenkort ontvang je de uitnodiging in de mail.

24 - 01 - 2017

"Heeft je Tandempartner je laten zitten? Kom knielen in de Solokano! ;-)"

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina