solokano.nl

Home · Algemene verslagen · Ontmoetingsplek leden Solokano

Ontmoetingsplek leden Solokano

Het Kano Kollege wordt ook steeds meer een ontmoetingsplek voor leden van Solokano.nl.

Afgelopen kollegedag waren er een flink aantal leden aanwezig en andere keren zijn er weer anderen geweest; al met al mooie belangstelling.

Het groepje solovaarders heeft onder leiding van Valerie en Han geoefend. En misschien mag ik zeggen dat Becky Mason les heeft gegeven want haar video heeft zeker na de middagpauze de toon gemaakt en de oefeningen aangereikt. Wie waren er in de Soloklas? Naast Han en Valerie, Hans, Jan, Hans, Elize, Romko, Ewout, Arij, nog een Hans, Mooie groep dus, jammer dat Lennart er niet bij was.

De 2 andere groepen zijn aan het oefenen geweest met tandem kano’s in het sturen van de kano met vooral de staak en wig. In de middag hebben we na de oefeningen kunnen kijken naar een demo van een 2tal tandem vaarders en daarbij het commentaar van Arij kunnen beluisteren. Het doel hiervan was om de criteria van de peddeltechnieken te zien, te horen, en te begrijpen. Een halfuurtje stil zitten en luisteren was meer dan voldoende om het koud te krijgen en daarna met plezier aan de warme chocolademelk te gaan.

Kano Kollege data zijn: 20/12, 10/1, 28/1, 14/2, 6/3, 24/3, 10/4.

Aanmelden is niet nodig maar het kan geen kwaad, de kosten zijn 20 euro. Kano’s worden gesponseerd door Kanoshop.

Zoals je weet is het Kano Kollege een mix van techniek oefenen en voor een aantal een mogelijkheid om te oefenen in het opzetten en geven van een peddelles.

Als je een les wilt voorbereiden en wilt geven moet je dat zelf van te voren aangeven. We doen alleen op de zaterdagen iets extra’s voor de solovaarders. Maar de soloërs kunnen wel altijd instromen in de andere lessen.

13 - 12 - 2011

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina