solokano.nl

Home · Algemene verslagen

Een Maart's Kano Kollege

kanocollege 22 3 2013 - Gisteren weer gepeddeld met 10 man in Bergschenhoek met het Kano Kollege. De verrassing van de dag was dat er totaal geen wind stond. Dit gaf de mogelijkheid dat we allemaal solo konden peddelen. Voor een aantal was het de eerste keer en dan is het ontbreken van een blaas bijna noodzakelijk. De lage temperatuur en een licht sneeuwbuitje was goed te handelen mede door het ontbreken van wind. Bovendien hadden we de mazzel dat

Lees verder 22 - 03 - 2013

IJsbrekers in konvooi

IJskanocollege 16 2 2013 - Wat mooie plaatjes die gisteren zijn gemaakt door Jasper. Het varen door ijs was een prachtige ervaring en volgens mij redelijk uniek want het was een dikte die te doorbreken was. Er was ook voldoende open water, dus van alles mogelijk.

Ook leuk dat we startten in de sneeuw, daarna werden we in het ijs gegoten en weer daarna werd het regen. Maar alles met mate, hoe krijgt men het zo geregeld? We waren met 7 man op het water, deze keer geen enkele vrouw. Hoe zou dat komen? Kwade opzet? ;-)

Lees verder 16 - 02 - 2013

Sliedrechtse Biesbosch

Impressie van de trip door de Sliedrechtse Biesbosch met het Kano Kollege.

Kano kollege in de Sliedrechtse Biesbosch Zondag 10 juni jongstleden was het dan zover. Enkele mensen van het Kano Kollege verzamelden op het terrein van de Dordtse Kano- en Kajak- Vereniging Dajaks, gelegen aan de Nieuwe Merwede. Er werd wat gekletst, koffie gedronken met een, jawel, kano ( voor de niet-zoetekouwen onder ons; dit is een koek ) en wat warmgevaren op de rivier totdat iedereen aanwezig was. We zijn toen met zijn allen door de Ottersluis,

Lees verder 15 - 06 - 2012

Oefendag Kano Kollege

Impressie van oefendag van het Kano Kollege op 28 januari 2012. Opvallend veel leden van Solokano.nl waren hierbij aanwezig.

Mark Maier Deze dag stond voor een belangrijk deel in het kader van het Solo varen. Om dit Thema extra te belichten werd Mark Maier bereid gevonden om zijn kennis en kunde onder de aandacht te brengen. Maar daarnaast waren er meer instructeurs die door de wol geverfd waren.

De belangstelling voor deze dag was enorm. Een 30 tal peddelaars melden zich tussen tien uur en half elf aan op het buitensportcentrum aan de Hoeksekade in Bergschenhoek.

Lees verder 31 - 01 - 2012

Succesvol eindejaarskamp

Het eindejaarskanokamp is prima verlopen ondanks de harde wind en stevige buien.
Altijd opnieuw zijn het spannende dagen in de Biesbos. Eind december is een periode van verrassingen want alles is mogelijk wat het weer betreft. Vorig jaar is het kampje afgelast van wegen de strenge vorst en dit jaar was de temperatuur zo dat je de trui wel thuis kon laten.
Het temperatuur verschil was bijna 20 graden!

Lees verder 04 - 01 - 2012

"Til je kanovaren naar 'the next level', vaar solo!"

copyright © 2014 solokano.nl van, voor en door solovrienden! | Sitemap | Solokano op Twitter | Solokano linkpagina